De voorinschrijving is geopend

ERMELO - Op zaterdag 7 september vindt voor de eerste keer de Molen-Motor-Rit plaats. Een nieuw evenement, georganiseerd door Molenstichting De Koe in samenwerking met Giga-Fitness en de Veluwse Motor Tour Club. De opbrengst komt geheel ten goede aan molen De Koe.

Aan deze rit kan iedereen meedoen die de beschikking heeft over een motor die geschikt is voor op de openbare weg. Uiteraard staat genieten centraal, genieten van een prachtige omgeving, mooie routes en gezellige stops. De circa 260 kilometer lange route doet ook het Land van Heusden en Altena aan waar een Molenstichting negen molens beheert. Uiteraard kunnen niet alle molens worden bezocht, maar de tocht gaat er zo dicht mogelijk langs. Bij een van deze molens wordt er ook gelunched. Bij de finish worden natuurlijk de ‘molen-De Koe’-pannenkoeken geserveerd.

Digitaal

De Molen-Motor-Rit heeft de routes digitaal beschikbaar voor Garmin en TomTom. Om een zo soepel mogelijke start te kunnen realiseren is voorinschrijving gewenst. Bij de inschrijving op de dag van de tocht kan er namelijk vertraging ontstaan, omdat er een beperkt aantal laadstations zijn om in de navigatie de route te uploaden. Bij voorinschrijving worden de routes ongeveer één week van te voren naar het opgegeven email adres gestuurd. De start en finish zijn op het Molenaarsplein, graag aanrijden via de achterzijde aan de Berkenlaan.

Start

Vanaf 7.30 uur kan worden aangemeld, wordt de daginfo uitgereikt en is er koffie/thee. Om 8.30 wordt de Motorrit geopend en volgt een korte briefing waarna vanaf 8.45 uur kan worden gestart. De verwachting is dat er vanaf 16.00 uur wordt gefinished. De kosten bij voorinschrijving bedragen € 15,00 p.p., de daginschrijving € 20,00 p.p. De prijs is incl. koffie bij start en lunch onderweg. Meer info via www.molendekoe.nl